Controleleider

In de functie van controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant.

Functie omschrijving

In de functie van controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het uitvoeren van controle-/assurance werkzaamheden. Daarbij ben je nadrukkelijk betrokken en mede verantwoordelijk voor het inrichten van de controle in de planning en voorbereidingsfase van de opdrachten. Deze werkzaamheden zijn zowel uitvoerend als aansturend van aard en vormen een goede doorgroeimogelijkheid naar zelfstandig controlerend accountant. Wij beschikken over voldoende controleopdrachten om te kunnen voldoen aan de minimale ureneis voor de praktijkopleiding tot certificerend accountant.

Taken

Jouw belangrijkste taken zijn:

Controleren van jaarrekeningen in teamverband waarbij jij een belangrijke aansturende rol vervult direct onder de verantwoordelijke accountant;

Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;

Onderhouden van klantcontacten zowel vanaf kantoor maar ook bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij de cliënt. Het voorbereiden van management letters en adviesnotities.

Diverse ondersteunende fiscale en accountancy werkzaamheden.

Benodigde kennis

Je bent voor deze functie in het bezit van een afgeronde HBO-accountancy opleiding, Nyenrode Business University of daarmee vergelijkbare opleiding. Je bent studerend voor RA of AA met certificerende bevoegdheid. Je hebt een aantal jaren werkervaring als zelfstandig assistent accountant. Je wilt je verder bekwamen door het volgen van aanvullende studie en cursussen die door ons kantoor worden aangeboden. Je kunt goed overweg met IT om alle bij de functie behorende vaktechnische applicaties te gebruiken bij ons op kantoor of op locatie bij de klant.

Arbeidsvoorwaarden

Van den Broek Accountants B.V. biedt je een afwisselende functie met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling in een gezellig team van mensen. Bij de functie hoort een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons kantoor

Als accountants proberen we continu onze grenzen te verleggen. Op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Van den Broek Accountants B.V. is een professioneel accountantskantoor met cliënten in het Midden en Kleinbedrijf waaronder veel familiebedrijven. Wij zien onszelf als een hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Wij willen onze relaties ondersteunen met adviezen en pasklare oplossingen voor hun problemen. Afgelopen jaren zijn we gezond gegroeid en werken we, ook internationaal, voor een fantastische en gevarieerde klantenkring.

Voel je je aangesproken?

Stuur dan je CV met motivatie naar ons. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met Kees van den Broek of René Kammenga.

Delen:
Controleleider

Controleleider

In de functie van controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant.

Gevorderde Assistent Accountant

Gevorderde Assistent Accountant

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van ons digitale audit pakket.

Adres

Vondellaan 51A
2332 AA Leiden

071 - 364 99 90

KvK-nummer: 28066010

Privacyverklaring

  

Route

Powered by YourSite

Aanmelden nieuwsbrief

Ongeldige of verlopen serial of ongeldige site