Gevorderde Assistent Accountant

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van ons digitale audit pakket.

 Functie omschrijving

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van ons digitale audit pakket. Je signaleert risico’s en bespreekt deze met de controleleider of accountant. Een greep uit je takenpakket:

Controleren van jaarrekeningen onder begeleiding van de controleleider of accountant;

Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;

Onderhouden van klantcontacten zowel vanaf kantoor maar ook bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij de cliënt.

Diverse ondersteunende fiscale en accountancy werkzaamheden.

Begeleiden van beginnende assistenten bij de uitvoering van de opdracht.

Benodigde kennis

Je bent in bezit van een afgeronde HBO-accountancy opleiding of daarmee vergelijkbare opleiding en beschikt over minimaal 2 jaar werkervaring als assistent-accountant. Je beschikt over een minimaal HBO werk en denkniveau en bent bereidt om je verder in het vak middels studie te bekwamen.

Arbeidsvoorwaarden

Van den Broek Accountants B.V. biedt je een afwisselende functie met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling in een gezellig team van mensen. Bij de functie hoort een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons kantoor

Als accountants proberen we continu onze grenzen te verleggen. Op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Van den Broek Accountants B.V. is een professioneel accountantskantoor met cliënten in het Midden en Kleinbedrijf waaronder veel familiebedrijven. Wij zien onszelf als een hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Wij willen onze relaties ondersteunen met adviezen en pasklare oplossingen voor hun problemen. Afgelopen jaren zijn we gezond gegroeid en werken we, ook internationaal, voor een fantastische en gevarieerde klantenkring.

Voel je je aangesproken?

Stuur dan je CV met motivatie naar ons. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met Kees van den Broek of René Kammenga.

Delen:
Controleleider

Controleleider

In de functie van controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant.

Gevorderde Assistent Accountant

Gevorderde Assistent Accountant

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van ons digitale audit pakket.

Adres

Vondellaan 51A
2332 AA Leiden

071 - 364 99 90

KvK-nummer: 28066010

Privacyverklaring

  

Route

Powered by YourSite

Aanmelden nieuwsbrief

Ongeldige of verlopen serial of ongeldige site