Beginnend Assistent Accountant

Als Beginnend Assistent-Accountant werk je samen in een controleteam dat verder bestaat uit gevorderde/zelfstandige assistenten, een controleleider en de verantwoordelijke accountant.

Functie omschrijving

Als Beginnend Assistent-Accountant werk je samen in een controleteam dat verder bestaat uit gevorderde/zelfstandige assistenten, een controleleider en de verantwoordelijke accountant. Jouw werkzaamheden richten zich voornamelijk op het uitvoeren van controle-/assurance werkzaamheden bij onze gevarieerde klantenkring.

In dit werk is het belangrijk dat je beschikt over een kritische instelling en analytische vaardigheden en dat je nauwkeurig werkt. Je bent initiatiefrijk en nieuwsgiering om zaken te onderzoeken en je vindt het leuk om controles uit te voeren en de bedrijfsprocessen te doorgronden en te onderzoeken. De focus is gericht op kwaliteit en een professioneel kritische instelling. Ook kun je goed overweg met ICT en sta je open voor vernieuwingen.

Taken

Jouw belangrijkste taken zijn:

Controleren van jaarrekeningen onder begeleiding van een ervaren assistent, controleleider of accountant;

Opstellen van jaarrekeningen, rapportages en aangiften;

Onderhouden van klantcontacten zowel vanaf kantoor maar ook bij het uitvoeren van de werkzaamheden bij de cliënt.

Diverse ondersteunende fiscale en accountancy werkzaamheden.

Benodigde kennis

Je bent voor deze functie in het bezit van een HAVO/VWO diploma en wilt gaan studeren of bent al studerend voor HBO-accountancy, Nyenrode Business University of daarmee vergelijkbare opleiding. Je wil je verder bekwamen door training on the job en het volgen van cursussen die door ons kantoor worden aangeboden.

Arbeidsvoorwaarden

Van den Broek Accountants B.V. biedt je een afwisselende functie met veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling in een gezellig team van mensen. Bij de functie hoort een aantrekkelijk salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over het kantoor

Als accountants proberen we continu onze grenzen te verleggen. Op zoek naar boeiende uitdagingen en interessante klanten. Van den Broek Accountants B.V. is een professioneel accountantskantoor met cliënten in het Midden en Kleinbedrijf waaronder veel familiebedrijven. Wij zien onszelf als een hecht kantoor dat op een vernieuwende wijze een hoge kwaliteit dienstverlening nastreeft. Wij willen onze relaties ondersteunen met adviezen en pasklare oplossingen voor hun problemen. Afgelopen jaren zijn we gezond gegroeid en werken we, ook internationaal, voor een fantastische en gevarieerde klantenkring.

Voel je je aangesproken?

Stuur dan je CV met motivatie naar ons. Mocht je meer willen weten, neem dan contact op met Kees van den Broek of René Kammenga.

Delen:
Controleleider

Controleleider

In de functie van controleleider werk je samen in een controleteam direct onder de verantwoordelijke accountant.

Gevorderde Assistent Accountant

Gevorderde Assistent Accountant

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van controlewerkzaamheden onder begeleiding van de controleleider op basis van ons digitale audit pakket.

Beginnend Assistent Accountant

Beginnend Assistent Accountant

Als Beginnend Assistent-Accountant werk je samen in een controleteam dat verder bestaat uit gevorderde/zelfstandige assistenten, een controleleider en de verantwoordelijke accountant.

Adres

Vondellaan 51A
2332 AA Leiden

071 - 364 99 90

KvK-nummer: 28066010

Privacyverklaring

  

Route

Powered by YourSite

Aanmelden nieuwsbrief

Ongeldige of verlopen serial of ongeldige site